Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477305
Прогноз погоди
1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку
29 вересня 2015 року 18:33
Напередодні Міжнародного дня людей похилого віку подяки виконавчого комітету міської ради отримали громадські організації, які мають соціальну спрямованість та об’єднують ветеранів міста Житомира.
 
1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. З нагоди свята в Житомирському міському палаці культури відбувся концерт за участі артистів Ольги Підгородецької та Анастасії Навольнєвої,  вокального ансамблю «Черемшина» і народного ансамблю танцю «Зоряниця».

В.о. міського голови Житомира Л.В. Цимбалюк звернулася до присутніх: «Цей день - не лише можливість нагадати про людський обов’язок  бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини людства, це - і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь».

Любов Цимбалюк вручила подяки виконавчого комітету міської ради колективам Житомирської міської Асоціації інвалідів, Житомирської міської організації Товариства Червоного Хреста в Україні, Житомирської міської організації ветеранів, Богунської районної ради ветеранів, Корольовської районної ради ветеранів, Житомирських обласних організацій УТОС та УТОГ.
 
Довідково: У місті Житомирі проживають близько 80 тис. пенсіонерів, яким забезпечено вчасну виплату пенсій. Понад 6 тис. житомирян отримують соціальні послуги в Міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Житомирської міської ради. Додаткові соціальні гарантії та адресну матеріальну допомогу за рахунок коштів міського бюджету отримали 475 малозабезпечених громадян.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare