Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 480480
Прогноз погоди
Підписано Договір з компанією Pоyry Switzerland Ltd
29 вересня 2015 року 12:50
29 вересня 2015 року підписано Договір про надання консультаційних послуг між Житомирською міською радою, комунальним підприємством «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради та компанією Pöyry Switzerland Ltd, на яку покладено виконання та управління новим проектом «Енергоефективність у місті Житомирі», що впроваджуватиметься упродовж 2015-2018 років у місті Житомирі за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації. Вартість консультативних послуг покривається за рахунок гранту Уряду Швейцарії.
 
Нагадаємо, що 7 травня 2015 року було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Державним секретаріатом з економічних питань Швейцарської Конфедерації та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Житомирською міською радою, комунальним підприємством «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради щодо надання технічної та фінансової допомоги для проекту з енергоефективності у місті Житомирі.
 
У рамках даної співпраці в місті Житомирі планується упродовж 2015-2018 років провести заміну майже 7 000 м теплових мереж, здійснити реконструкцію та капітальний ремонт 3 котелень, в тому числі з встановленням твердопаливних котлів на біомасі, влаштувати індивідуальні теплові пункти в багатоквартирних житлових будинках. 

Крім цього, у 2016 році планується провести комплексну енергоефективну реновацію 5 дошкільних навчальних закладів: замінити вікна, вхідні двері на енергоефективні, утеплити стіни, дахи, фундаменти, влаштувати системи автоматичного регулювання подачі теплоносія (індивідуальні теплові пункти), вдосконалити системи освітлення, енергоменеджменту і моніторингу, а також управління водними ресурсами.

Вартість згаданих енергоефективних заходів становить 18,6 млн швейцарських франків, з яких внесок Швейцарії складає 15,1 млн швейцарських франків.  Решту коштів надає Житомирська міська рада та комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare