Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 463603
Прогноз погоди
Здоровим бути здорово!
25 вересня 2015 року 17:10
24-25 вересня 2015 року в місті Житомирі проходив  семінар «Профілактика вживання психоактивних речовин серед підлітків та молоді». Мета заходу - формування у підлітків і молодих людей стійкої позиції щодо відмови від вживання  психоактивних речовин (ПАР).
 
Семінар проводиться  у рамках  міжнародного проекту «Соціальна  інклюзія неповнолітніх  та молоді в Україні та Молдові», який запроваджено в Україні  Регіоном  Емілія  Романья  (Італія).

 Організатори  заходу – Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей  та молоді та ЖОГО «Перспектива» -  намагаються   максимально  зацікавити  підлітків  та молодь  у виробленні  навичок  відмови від пропозиції  вживати  наркотики,   підвищити рівень поінформованості учасників щодо сутності ПАР, причин  їх вживання людиною, впливу ПАР на організм людини, етапів формування наркотичної залежності та її видів.  Після проходження тренінгу учасники  отримали сертифікати.

 Проект закінчується, але  отриманий досвід співпраці державних установ  та громадських організацій  дасть змогу і надалі проводити  профілактичну роботу з дітьми, батьками і молоддю.

Житомирський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді                                                         


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове