Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464469
Прогноз погоди
У День народження Житомира пройшов спортивний фестиваль
13 вересня 2015 року 18:57

12 вересня  у Житомирі на майдані ім. С.П. Корольова  пройшов Спортивний Фестиваль за участі спортсменів різного віку. Захід був присвячений відзначенню Дня міста Житомира та Дня фізичної культури і спорту.  У рамках фестивалю відбулися показові виступи спортивних шкіл та організацій, презентації та майстер-класи, сеанс  з одночасної гри в шахи, виступи гирьовиків-жонглерів та важкоатлетів, матчева зустріч з боксу, турнір зі змішаних видів єдиноборств ММА «Битва за Житомир» та дитячий спортивний майданчик.

В.о. міського голови Любов Цимбалюк привітала учасників та глядачів фестивалю з 1131-річчям від дня заснування міста Житомира та вручила стипендії міського голови  123 житомирянам. Серед них: 17 студентів вишів та 106 спортсменів.

Також цього дня було підведено підсумки конкурсу грантів Житомирського міського голови. Сертифікати про стипендію отримали Богдан Яремчук (ГО «Творча студія «ДрімСтеп») та  Артем Сачук (ГО «Шаховий клуб» «Гамбіт» та Федерація шахів міста Житомира). Всього для участі у даному конкурсі було подано 5 проектів від громадських діячів:

1.Клуб соціально-активної молоді «Щаслива нація» від Єлизавети Захарчук (ВБО «Асет»);
2.Видання «Житомир.100 підстав пишатися нашим містом» від Івана Саюка та Геннадія Махоріна (Асоціація інтелігенції Житомирської області);
3. Шкільний турнір з міні-футболу «Поліські зірки» від Віталія Лясковського (Житомирська міська федерація футзалу);
4. Відкритий Житомирський Учнівський кінофестиваль «ЖУК» від Богдана Яремчука (ГО «Творча студія «ДрімСтеп»);
5. Проект «Шахи в школі» від Артема Сачука (ГО «Шаховий клуб «Гамбіт» та Федерація шахів міста Житомира).

Свій вклад у святкування цього дня зробили і житомирські гирьовики. Вони не лише жонглювали гирями та гнули цвяхи голими руками, а й встановили рекорд по наймасовішому ривку гирь, одночасно витиснувши 1131 кілограм.

Ввечері, на новому рингу просто неба відбулися турніри з боксу та змішаних видів єдиноборств, які зібрали тисячі містян-вболівальників.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове