Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 464989
Прогноз погоди
У День міста для житомирян виступила Руслана
13 вересня 2015 року 16:51
12 вересня  на головній  сцені Житомира, майдані Соборному, жителів і гостей міста привітала українська співачка Руслана Лижичко. На  запрошення в.о. міського голови Любові Цимбалюк Зірка  подарувала свій виступ  житомирянам в День народження міста.
 
 « Я читала про Житомир і, чесно кажучи, була здивована, що вашому місту виповнюється 1131 рік. Це – одне з найдревніших міст. Як львів’янка, я  вважала, що древнішим містом є Львів. Виявляється, Житомир старший від Львова», - розповіла співачка під час інтерв’ю.
Руслана  зазначила, що ознайомилася з історією Житомира й відмітила, що цікаво було пізнати  походження назви міста та історію видатних особистостей, народжених в Житомирі.
 
«Я була вражена, що тут народилися Сергій Корольов, Святослав Ріхтер, Борис Лятошинський. В Житомир приїжджало багато знаменитостей, такі як: Марія  Заньковецька, Тургєнєв. У 1918 році тут був уряд УНР. Для мене особисто   цікаво подивитися, чим ви дихаєте, які настрої в житомирян. З впевненістю кажу, Житомир – місто, яким слід пишатися».
 
Свій виступ українська співачка та громадська активістка присвятила 95-ій аеромобільній бригаді та з вдячністю звернулася до захисників: «Хлопці, ви вже такі рідні стали. Не вистачить слів та життя для вдячності за вашу сміливість. Знайте, є  люди, які моляться за вас щиро».
 
Разом із житомирянами  Руслана заспівала Гімн України та зі сцени  побажала Житомиру процвітання та єдності,  незламної та сильної України. 
 
Не менш тепло зустріли співачку близько 10 тис житомирян.
 
                   Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове