Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 476557
Прогноз погоди
До уваги суб’єктів господарювання, що реалізують алкогольні напої
9 вересня 2015 року 13:51
02.09.2015 року виконавчим комітетом Житомирської міської ради прийнято рішення № 589 «Про призупинення реалізації алкогольних напоїв військовослужбовцям на період проведення АТО та мобілізації».
 
Розглянувши звернення військового прокурора Житомирського гарнізону Центрального регіону України, з метою забезпечення громадського порядку в м. Житомирі, недопущення скоєння військовослужбовцями правопорушень та злочинів, пов’язаних із зловживанням алкогольними напоями, попередження нещасних випадків та підвищення якості несення військової служби, рішенням виконавчого комітету міської ради від 02.09.15 № 589 заборонено суб’єктам господарювання сфери торгівлі та ресторанного господарства незалежно від форм власності, які здійснюють діяльність на території міста Житомира, зареєстровані у встановленому порядку та мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, реалізацію алкогольних напоїв, в т.ч. слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування (наявність військової форми, озброєння) на період проведення АТО та мобілізації.

Відповідно до статті 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» акти (рішення) виконавчого комітету міської ради, прийняті в межах наданих йому повноважень, є обов'язковими для виконання всіма розташованими на  відповідній території підприємствами, установами та організаціями, а також громадянами, які постійно або тимчасово проживають на відповідній території. Невиконання або неналежне виконання рішень виконавчого комітету міської ради тягне за собою відповідальність за законом.

 Враховуючи вищевикладене, наголошуємо на обов’язковому дотриманні вимог рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 02.09.2015 р. № 589 «Про призупинення реалізації алкогольних напоїв військовослужбовцям на період проведення АТО та мобілізації».

 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare