Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 39
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477384
Прогноз погоди
Житомиряни святкуватимуть День міста без політики
4 вересня 2015 року 18:15
Про те, що житомиряни святкуватимуть День міста Житомира без політики, а політичні партії у святкові дні не проводитимуть передвиборної агітації, зауважила в.о.міського голови Любов Цимбалюк.
 
«Жодної копійки з міського бюджету не витрачається на виступ артистів. Співачка, Народний артист України Руслана Лижичко робить подарунок для житомирян на День міста. Дякуючи підтримці патріотів нашого міста, спонсорам та меценатам ми мінімізували витрати на святкування у цьому році. Усі їх імена ми озвучимо на святі та відзначимо кожного після Дня міста», - поінформувала в.о. міського голови Любов Цимбалюк.
 
На День міста відбудуться традиційні підведення підсумків конкурсів «Мій квітучий район», що проходять у Корольовському та Богунському районах міста Житомира, вітання новонароджених житомирян у пологових відділеннях міста, спортивні змагання та мистецькі фестивалі.
 
У п’ятницю, 11 вересня, у драмтеатрі пройдуть урочисті заходи з нагоди святкування 1131-річниці від дня заснування міста Житомира та підведення підсумків конкурсу-рейтингу популярності та здобутків «Гордість міста».
 
У суботу, 12 вересня, на майдані Соборному відбудеться урочисте театралізоване дійство та гала – концерт «Ми єдині».

Детальна план заходів
З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ 1131-РІЧНИЦІ ВІД ДНЯ ЗАСНУВАННЯ МІСТА ЖИТОМИРА тут
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare