Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477069
Прогноз погоди
У міській раді підприємців привітали з професійним святом
3 вересня 2015 року 14:45
Щорічно в першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. З нагоди професійного свята у Житомирській міській раді відзначили кращих підприємців міста.
 
Звертаючись з вітальним словом до гостей, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Сухомлин наголосив на важливій ролі підприємництва як невід’ємної частини соціально-економічного  розвитку Житомира та України.
 
«В сучасний складний час ви, шановні підприємці, виконуєте  також і соціальну функцію, створюючи робочі місця для житомирян та  відповідаючи за добробут і благополуччя сімей працівників. А це не так легко в складний економічний час. Ви забезпечуєте наповнення  бюджету міста та  даєте  можливість вирішувати  соціально-економічні проблеми. Хочу висловити вам  щиру подяку за високий професіоналізм та наполегливу працю, -  звернувся до підприємців Сергій Сухомлин з побажанням успіхів у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо й процвітання Житомира та України.
 
За інформацією департаменту економічного розвитку  міської ради, на сьогодні у місті працює  27, 5 тис. суб’єктів підприємницької діяльності, діяльність яких охоплює всі напрямки економіки та забезпечує роботою близько 52 тис. житомирян. Значний  внесок у розвиток економіки міста здійснюється малими та середніми підприємствами, якими реалізовано продукції, робіт та послуг у 2014 році на суму понад 11 млрд.  грн, що становить 72% загально обсягу реалізованої продукції по місту. На малих та середніх підприємствах міста зайнято близько 40 тис. осіб. Фізичні особи-підприємці, які працюють на єдиному податку, забезпечили роботою майже 4 тис. осіб. Питома вага надходжень від діяльності суб’єктів малого та середнього бізнесу у дохідній частині бюджету міста за I півріччя 2015 року склала 92,2 %.

 

 

                                                                            Управління по зв’язках з громадськістю міської ради 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare