Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477307
Прогноз погоди
Депутати так і не зібралися на засідання сесії щодо перейменування вулиць
11 серпня 2015 року 13:27

 

Позачергове засідання сесії Житомирської міської ради, присвячене перейменуванню топонімічних об’єктів в м. Житомирі, оголошено неповноважним у зв’язку з відсутністю кворуму. Станом на 10.00 год. зареєструвалося 27 депутататів, а на 11.30 год. - 19 депутатів.
 
Депутат Зінаїда Стрякіна закликала перейменовувати вулиці поетапно, аби уникнути розладу громади, а  також  врахувати в проекті рішення щодо перейменування вулиць різні думки громадян.
 
Більш ефективно працювати з громадою та провести громадські слухання по всіх вулицях, які підлягають перейменуванню, закликав депутат Олександр Радько: «Слід виносити на сесію ті вулиці, які мають більше як 50 % підтримку у громади щодо перейменування».
 
«Перешагнути совковість, яка глибоко закорінилася», закликав депутатів  Валентин  Стойко.
 
Любов Цимбалюк зазначила, що управлінням архітектури міської ради розроблено новий проект рішення із врахуванням зауважень громадськості, депутатського корпусу та профільних комісій.
 
 «Новий проект рішення цілком альтернативний і  підготовлений із зауваженнями громадськості, аби окремими додатками можна було розглянути та обговорити перелік вулиць, які не викликали суперечностей, та  перелік вулиць, які потребують проведення  громадських слухань», - зазначила в.о. міського голови.
 
Л.В.Цимбалюк закликала виконавчі органи міської ради, депутатський корпус та профільні комісії більш ефективно працювати у напрямку своєчасного доведення   відповідної інформації до громади міста.
 
                                                                                                  
                                                                                 Управління по зв’язках з громадськістю міської ради 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare