Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5528
візитів всього: 465098
Прогноз погоди
Із особистого прийому в. о. міського голови
В. о. міського голови Любов Цимбалюк провела особистий прийом громадян, під час якого розглянула  16 звернень житомирян з урахуванням 2 колективних.
 
Питання, з якими звернулися мешканці міста, стосувалися в основному  існуючих тарифів за житлово-комунальні послуги, ремонту покрівель житлових будинків, облаштування дитячого майданчику, санітарного стану прибудинкових територій. В окремих зверненнях йшлося про виділення земельних ділянок під житлове будівництво.
 
З питань, що стосувалися житлово-комунальної сфери, в.о. міського голови дала доручення управлінню житлового господарства та відповідним КВЖРЕПам здійснити адресне  комісійне обстеження  будинків.
 
Серед заявників – мешканці будинку по вул. Ціолковськогою,  14. Люди скаржаться на протікання покрівлі будинку, і як наслідок – сирість у квартирі та хвороби дітей. Вислухавши проблему, Л.В. Цимбалюк  дала доручення в обов’язковому порядку  ввести даний будинок в  перелік об’єктів капітального ремонту житлового фонду  на 2016 рік. «До цього часу  необхідно знайти  можливість зробити поточний ремонт покрівлі, аби люди змогли нормально перезимувати. Виконання цього доручення на моєму особистому контролі», - запевнила  Любов Цимбалюк.
 
Під час особистого прийому міського голови громадяни отримали обґрунтовані відповіді та роз’яснення з порушених проблем. По всіх  питаннях надано доручення начальникам відповідних управлінь і профільним заступникам.

 

 

                                Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 

 

 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове