Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477077
Прогноз погоди
Фестиваль «АрТерапія» зібрав для онкохворих майже 13 тис. грн
3 серпня 2015 року 16:57
3 серпня відбулася звітна прес-конференція благодійного фонду «АрТерапія». Житомирська мистецька молодь, волонтери протягом півроку готувалися до фестивалю “ Таких, як я багато” і кажуть: результатом задоволені.
 
Наш фестиваль – це лише перший крок на шляху до мистецького Житомира. Нам приємно, що ідеєю заходів вже зацікавилися як в нашій області, так і в інших містах України, - каже керівник фонду Юлія Курчак. За період з 17 липня зібрано 12 841 гривня на підтримку онкохворих.
 
Організатори задоволені співпрацею з міською владою й ЗМІ та вдячні спонсорам за допомогу в облаштуванні приміщення кінотеатру «Жовтень» для проведення нічних переглядів серіалів, виставок, фото проектів.
 
Начальник управління молоді та спорту Ірина Ковальчук, яка щодня відвідувала фестиваль, відмітила, що захід є незвичайним: «Волонтери відкрили не лише інші двері «Жовтня», вони показали революційний підхід у відпочинку – альтернативний та інтелектуальний. Нас потішила кількість людей, яка з кожним днем долучалася до «АрТерапії». Ці заході потрібні місту, і ми будемо їх підтримувати».
Заступник міського голови Олександр Бочковський зазначив: «Підтримка онкохворих та закладів, де їх лікують, - це прерогатива держави. Такі питання не повинні вирішуватися фестивалями: має бути послідовна повноцінна підтримка державними програмами. Дякую нашій активній молоді, яка готова зробити все цілісно та самостійно. Такі ініціативи мають підтримуватися міською владою».
 
Організатори розповіли, що в подальших планах продовження читання «Віршів під червоною лампою.Вільний мікрофон» (20 серпня) та філософський клуб «Склянка»(6 серпня). В своїх надзавданнях «арТерапівці» ставлять участь у грантових проектах «Мистецький центр» та «Культурне мапування міста Z».
                                                                                           Управління по зв’язках з громадськістю міської ради 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare