Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481501
Прогноз погоди
Воїни в блакитних беретах відзначають професійне свято
31 липня 2015 року 20:03
2 серпня 2015 року 85 річницю від  Дня створення відзначатимуть  Високомобільні  десантні війська – еліта Збройних Сил України, яка надійно забезпечує захист суверенітету нашої держави.
З нагоди свята 31 липня 2015 року  відбулися урочисті збори особового складу військової частини А2900.
 
«Сьогодні в АТО задіяні всі військові частини ВДВ, особовий склад яких демонструє професійну майстерність, самовідданість та бойове братерство. За мужність і героїзм понад 3 тис. військовослужбовців нагороджено державними та відомчими нагородами, з яких 6 військовослужбовців нагороджено вищою державною нагородою «Золотою Зіркою».  Виконуючи завдання за призначенням на Сході країни, десантники ще раз підтвердили, що є справжньою елітою ЗСУ», -  йшлося у привітанні командуючого ВДВ ЗСУ, Героя України, полковника Михайла Забродського.
 
Від імені територіальної громади м. Житомира, виконавчого комітету та депутатського корпусу військовослужбовців привітав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Бочковський:
«Ви, шановні десантники, є в гарячих точках, де  проявляєте мужність та героїзм у найважчий для нашої країни час. Висловлюю вам слова подяки і шани від громади м. Житомира, яка пишається своїми героями»,- звернувся до військовослужбовців Олександр Бочковський з побажаннями миру, успіхів та здоров’я у благородній справі служіння Батьківщині.
 
З вітальними словами  до десантників звернулися також заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації В’ячеслав Поліщук, голова Житомирської обласної ради Віталій Француз, голова ГО «Ветерани повітряно-десантних військ, Союз десантників Житомирської області» Віктор Чабаненко.
Військовослужбовців було нагороджено грамотами, подяками та відзнаками.
 
199 навчальний центр ВДВ ЗСУ – єдиний в Україні навчальний центр, призначений для здійснення професійної підготовки військовослужбовців Високомобільних десантних військ
                                                 
  Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare