Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481515
Прогноз погоди
В Житомирі запроваджується другий етап програми «Безпечне місто»
31 липня 2015 року 15:13
В місті запроваджується реалізація другого етапу міської цільової програми «Безпечне місто», в ході якого передбачається розширення існуючої системи відеоспостереження. На реалізацію проекту рішенням міської ради виділено 1141,0 тис. грн.
 
Відповідно до програми «Безпечне місто» планується встановити стаціонарні вуличні вандалозахисні ІР-камери не менше 22 од. та підключити до системи відеоспостереження. Також другий етап міської системи відеонагляду передбачає придбання обладнання для забезпечення роботи адміністраторів, збільшення терміну зберігання інформації.
 
Виконавчий комітет міської ради з метою економії бюджетних коштів, створення конкурентного середовища, розвитку добросовісної конкуренції та запобігання проявам корупції запрошує до співпраці виконавців, які мають досвід в проектуванні та побудові систем відеонагляду.
 
Вимоги до системи та виконавця робіт викладені в технічному завданні на проектування, побудову, створення і впровадження ІІ етапу міської системи ІР-відеоспостереження, яке висвітлено на офіційному веб-сайті Житомирської міської ради (в розділі «Житомирянину» - Цивільний захист населення - Безпечне місто).
Пропозиції щодо участі в реалізації проекту прохання надавати до управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради за адресою: вул. Театральна, 17/20, тел.: (0412) 37-29-32, 37-79-67.
Термін подачі  - до 17 серпня 2015 року.
Пропозиції щодо реалізації проекту будуть розглянуті робочою групою, рішенням якої буде визначено найкращу.
 
Нагадаємо, під час реалізації першого етапу програми «Безпечне місто» до системи підключено 31 відеокамеру. Функція спостереження впроваджена на базі КП «Міський інформаційний центр». Метою програми є підвищення рівня безпеки громадян міста.
 
                                                                                         Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare