Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 480336
Прогноз погоди
Фахівці галузі торгівлі відзначають професійне свято
24 липня 2015 року 13:59
Щороку в останню неділю липня  своє професійне свято відзначають фахівці галузі  торгівлі України.
 
24 липня в Житомирській міській раді відбулися урочистості з нагоди свята. Працівників торговельної  сфери привітали в.о. міського голови Любов Цимбалюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Бочковський, а також відділ торгівлі, громадського харчування та сфери послуг міської ради.
 
Відзначивши важливу роль торговельної галузі в економічному розвитку міста, Любов Цимбалюк подякувала її фахівцям за співпрацю та професіоналізм, активну громадську діяльність та  сприяння благодійності.
 
«Ви задовольняєте повсякденні потреби житомирян  у якісних і доступних товарах, сприяєте економічній стабільності нашого рідного міста. Щиро вдячна вам за вашу  працю. Нехай ніколи не згасає бажання працювати далі»,- звернулася до гостей заходу  в.о. міського голови з побажаннями міцного здоров'я, щастя, добробуту в сім'ях, стабільної та  мирної України.
 
З нагоди відзначення професійного свята підприємства та працівників сфери торгівлі нагороджено Почесними грамотами виконавчого комітету Житомирської міської ради.
 
 
За інформацією відділу торгівлі міської ради, в Житомирі працює 760 магазинів та 428 закладів ресторанного господарства. Згідно статистичних даних, загальний обсяг роздрібного товарообороту по м. Житомиру за I квартал 2015 року склав 1180323,8 тис. грн, що в порівнянні з минулорічним показником за аналогічний період становить 83,6 %. За даним показником м. Житомир посідає 1 місце в рейтингу області. При цьому, питома вага роздрібного товарообороту м. Житомира в обсязі роздрібного товарообороту області становить 50,0 %.
За I квартал 2015 року на одного мешканця міста Житомира реалізовано товарів на суму 4373,2 грн, що на 952,4 грн більше минулорічного показника за аналогічний період. За даним показником м. Житомир посідає 1 місце в рейтингу області.
В розвитку матеріально-технічної бази торгівлі міста запроваджуються сучасні торговельні технології, створюються роздрібні торговельні підприємства, які за рівнем культури обслуговування покупців відповідають вимогам європейських стандартів. В Житомирі розширюється мережа підприємств торгівлі та ресторанного господарства, відкриваються сучасні супер- та мінімаркети, торгові комплекси, сучасні комплекси ресторанного господарства. 
В умовах становлення ринкових відносин торгівля набуває все більшого розвитку та масштабів.

                                                                          

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare