Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 39
візитів сьогодні: 5556
візитів всього: 481384
Прогноз погоди
Любов Цимбалюк: Учасникам АТО виділимо 71 га землі
22 липня 2015 року 19:16
Про можливість виділення для учасників АТО земельні ділянки на площі 71 га сказала в.о.міського голови Житомира Любов Цимбалюк на засіданні постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування 22 липня  2015 року.
 
«Не секрет, що виділити одномоментно і одночасно усім земельні ділянки міська влада не може. Є надзвичайно багато заяв від учасників АТО, а вільних земельних ділянок нема. Я ініціювала проведення інвентаризації земельних ділянок нашого КП «Зеленбуд», і у районі Глибочиці виявили земельну ділянку 71 га, яка використовуються підприємством не в повному обсязі. Ці землі можуть вирішити питання отримання ділянок для більшості учасників АТО»,- поінформувала Л.Цимбалюк.

Любов Цимбалюк зауважила, що уже на найближчій сесії міської ради проситиме депутатів підтримати клопотання щодо відмови від права користування частиною земельної ділянки для подальшого розгляду та виділення її учасникам АТО.

«Сподіваюся, що підтримку депутатського корпусу ми отримаємо. І так вирішимо питання виділення землі для учасників АТО, 71 га землі – це немала ділянка. Окрім цього, ми запланували  інвентаризацію всієї землі у м. Житомирі з метою виявлення вільних ділянок», - зазначила Любов Цимбалюк.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare