Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 171
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 463582
Прогноз погоди
Модернізований в рамках співробітництва з Німеччиною дитячий садок відкриють у Житомирі
17 липня 2015 року в Житомирі відбудеться офіційне відкриття будівлі ДНЗ №63 після енергоефективної термореновації за європейськими стандартами. Дитячий садочок був модернізований за фінансової підтримки Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини.

Презентація оновленого дитячого садка відбудеться в рамках семінару з питань енергоефективної термореновації, організованого за ініціативи Житомирської міської ради. У заході візьмуть участь представники центральних і місцевих органів влади, міжнародні й українські експерти, батьки дошкільнят та представники широкої громадськості.

Вартість комплексної термореновації будівлі ДНЗ №63 «Вербиченька», що тривала менше року, складає 3,6 млн. грн. Очікуване заощадження теплової енергії становить близько 57%. Проект також матиме позитивний екологічний ефект, що полягає у зниженні рівня викидів С02 в атмосферу на 22,85 тонн щорічно. Очікується, що внаслідок термореновації суттєво підвищиться рівень комфорту перебування у закладі вихованців. Це особливо важливо для дошкільнят із родин зі статусом внутрішньо переміщених осіб, які навчаються в садочку від початку розгортання збройного конфлікту на сході України. Житомирщина вже прийняла загалом близько 9 000 переселенців.

Запрошуємо представників засобів масової інформації взяти участь у прес-конференції, що відбудеться у п'ятницю, 17 липня 2015 року, о 13:30 у приміщенні ДНЗ №63 «Вербиченька» (м. Житомир, вул. Київська, 45). Акредитація представників ЗМІ відбуватиметься на місці.
 
У прес-конференції візьмуть участь:
• Любов Цимбалюк, в.о. міського голови м. Житомира, секретар Житомирської міської ради
• Сергій Машковський, голова Житомирської обласної державної адміністрації
• Едуард Кругляк, заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України
• Валентин Шліхта, заступник голови Держенергоефективності України
• Даніела Бергельт, уповноважена з питань співробітництва Посольства ФРН в Україні
• Крістіана Хагенедер, директор проекту "Енергоефективність у громадах", що впроваджується GIZ.

Енергоефективна термореновація ДНЗ №63 «Вербиченька» в м. Житомир була здійснена в рамках співробітництва з Урядом Німеччини за підтримки двох проектів, що реалізуються GIZ .
«Енергоефективність у громадах» - діяльність проекту полягає у покращенні енергетичної ситуації в Україні шляхом розвитку потенціалу місцевої влади з метою посилення здатності громад виконувати роль рушійної сили у впровадженні заходів з підвищення енергоефективності.
«Реформа управління на сході України» - діяльність проекту полягає у забезпеченні органів місцевого самоврядування та державних інституцій удосконаленим інструментарієм і процедурами задля більш ефективного і сталого надання муніципальних послуг.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове