Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 463597
Прогноз погоди
У Житомирі відбувся чемпіонат України з триатлону та кубок України з паратриатлону
13 липня 2015 року 16:49
11 та 12 липня 2015 року у Гідропарку міста Житомира відбувся чемпіонат України з триатлону серед юнаків та кадетів та кубок України з паратриатлону. В змаганнях брали участь більше 100 спортсменів  з Житомирської, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Одеської, Запорізької, Черкаської, Полтавської, Львівської, Харківської областей та міста Києва.
 
На урочистому відкритті учасників змагань привітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Олександр Бочковський, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації Світлана Гресь, начальник збірної команди України з триатлону Міністерства молоді та спорту Галина Кирпулянська та  президент обласної федерації з триатлону Наталія Кирилович.
 
Переможцем Кубку України з паратриатлону став житомирянин Володимир Степаненко, який  переміг спортсмена із Волинської області Валентина Личагіна. Приємно згадати, що нещодавно у Німеччині Володимир став чемпіоном Європи з параакватлону.
 
Чемпіонкою України серед кадетів з триатлону в індивідуальній програмі стала Ліза Соломенюк, вихованка тренера Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності Житомирської обласної ради Наталії Кирилович. Другу сходинку п’єдесталу  в індивідуальній програмі посіла Діана Сайківська, вихованка тренера Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» Житомирської обласної ради Леоніда Котвицького. В естафеті серед кадетів команда житомирян з триатлону посіла друге місце у складі Лізи Соломенюк, Діани Сайківської, Анатолія Колесника, Кирила Івасикова.

Чемпіони та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та цінними подарунками.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове