Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477233
Прогноз погоди
У День родини громадські організації представили свої проекти у фокусі «сім’я»
8 липня 2015 року 16:27
8 липня 2015 року на засіданні міжвідомчої комісії з питань координації дій щодо попередження насильства сім’ї, протидії торгівлі людьми, демографічного розвитку та гендерної рівності громадська організація «Паритет» та благодійна організація «Планета для дітей» представили свої проекти у напрямку розвитку сімейної політики у місті Житомирі.
 
Як зазначила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук, у Житомирі діє міська цільова соціальна програма підтримки сім’ї, дітей та молоді  на 2015-2017 роки, у рамках якої передбачена підтримка діяльності громадських організацій, окремих громадян, діяльність яких спрямована на реалізацію державної політики з питань сім’ї, жінок та гендерної політики. Управління спільно з громадськими організаціями реалізовують різні соціальні проекти.

Директор центру гендерної освіти Житомирського державного університету ім.Івана Франка Олена Остапчук представила проекти Житомирської обласної молодіжної громадської організації "Паритет". «У цьому році в області активно впроваджується Програма «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок», в рамках якої уже проведено 14 тренінгів для жінок та ще 6 заплановано на серпень-вересень», - зазначила О.Остапчук.

Програма «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок» проводить безкоштовне навчання для жінок з питань фінансової, правової грамотності та особистої ефективності. У  ході тренінгів учасниці навчаються, як ефективно управляти власними фінансами,збільшити свої доходи та досягти фінансової впевненості, як розпочати власний бізнес та розвивати жіноче лідерство на користь громади. Цільова аудиторія - жінки, які потрапили у скрутні життєві обставини: матері та вдови бійців АТО, жінки з числа переселенців, багатодітні, малозабезпечені матері, жінки-інваліди, молоді жінки з числа дітей-сиріт.
О.Остапчук запросила жінок до участі у тренінгах з фінансової грамотності. Контактний телефон організації: 097-521-41-29; 067-247-90-17.
 
Голова правління благодійної організації «Планета для дітей» Ірена Ружицька поінформувала, що їх організація реалізувала проект «Анатомія шлюбу», у рамках якого проведено 13 семінарів для чоловіків та жінок. Проект є рекомендований Міністерством соціальної політики України як інститут із підготовки молодих людей до шлюбу та відновлення сімейних цінностей у суспільстві. Продовжити роботу у цьому напрямі планують восени. Організація  запрошує всіх, хто небайдужий до своєї сім’ї, до свого майбутнього: побудуйте щасливу історію подружнього життя. Контактний телефон організації: 067 487 69 45, 063 955 7672.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare