Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5569
візитів всього: 493626
Прогноз погоди
Відбулося засідання Громадської ради
27 листопада 2009 року 09:14

 

26 листопада 2009 року відбулося засідання Громадської ради при Житомирському міському голові, до складу якої входять представники громадських, релігійних та професійних об’єднань, а також представників влади та бізнесу.

Участь в засіданні взяв начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Юрій Прокопець. Він поінформував громаду щодо виконання міської програми соціального захисту населення "Турбота".

Члени Громадської ради одноголосно вирішили сприяти впровадженню даної програми.

Міський голова Віра Шелудченко поінформувала про результати проведення руху «Громади вимагають». Рада запропонувала використовувати пропозиції та вимоги громадян до політиків як засіб налагодження зворотного зв’язку між місцевою владою і громадянами.

Окрім цього, члени Громадської ради запропонували міському голові внести зміни до складу Громадської ради при Житомирському міському голові, а саме: ввести до її складу начальника Житомирського військового інституту  Національного авіаційного університету ім. С.П.Корольова Пічугіна Михайла Федоровича.

 

На наступному засіданні Громадська рада планує звітувати про свою діяльність та затвердити план роботи Громадської ради при Житомирському міському голові на 2010 рік.

 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради

тел.: 48-12-19









Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare