Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477375
Прогноз погоди
Міськвиконком визначив відповідальних за вивіз сміття
2 липня 2015 року 18:03
1 липня члени виконавчого комітету Житомирської міської ради прийняли рішення про те, що тимчасово вивозитиме сміття з території ВЖРЕПів №1, 3, 5 міста Житомира відповідно ТОВ «Зелене Місто-Житомир», ПП «Керуюча компанія «Чисте місто», ПП «ВЖРЕП №4».

«Нині контейнерне обладнання встановлене. Протягом тижня місто буде забезпечене повним контейнерним парком. Завдяки зміні графіку вивозу сміття житомиряни не зазнають клопоту», - пояснює заступник начальника житлового господарства Ірина Ярош.

Нагадаємо, за підсумками конкурсу з 2 липня вказана територія повинна була обслуговуватися ДП «Фірма Альфатер-Київ», але компанія відмовилася укладати договори.

З метою дотримання санітарного стану на території міста члени виконавчого комітету дозволили працювати вказаним виконавцям послуг, тимчасово, до проведення нового конкурсу на визначення виконавців послуг із вивозу побутових відходів та вторинної сировини. Після цього буде визначений переможець, з яким міська рада укладе договори.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare