Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477044
Прогноз погоди
В ЖДУ ім. Івана Франка відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам
30 червня 2015 року 16:32
30 червня в  ЖДУ ім. Івана Франка пройшло урочисте вручення дипломів випускникам 2015 року. У святковому заході взяли участь випускники, батьки, професорсько- викладацький склад,  керівництво міста та області.
 
«Ви поповнюєте дев’яностотисячну  армію випускників, які прославляють наш університет не лише в Україні, а й  за її межами, - звернувся до випускників з традиційним напутнім словом ректор ЖДУ ім. І. Франка Петро Саух. -  Праця, чесність та переконання – три речі, які визначають сутність людини. Три речі, які приводять людину до успіху, - професіоналізм, порядність, патріотизм.  Запам’ятайте цю тріаду мудрості».  Він також зазначив, що вперше в цьому році випускники отримали дипломи з додатком європейського зразка.

До привітань долучилися голова Житомирської обласної ради Віталій Француз,  заступник голови  Житомирської ОДА Ярослав Лагута, заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський, які побажали молодим людям успіхів у самостійному житті, миру та  щасливої долі й наголосили на тому, що саме від них залежить   гідне майбутнє й процвітання  держави, області та  м. Житомира.

Найщиріші привітання випускникам висловили поважні гості - професор Болонського університету (Італія), почесний професор ЖДУ ім. І.Франка пан Дімітріс  Аргіропоулос та  викладач Пармського університету, доктор філософії Марія Антоніетта Маджо.

На завершення урочистої частини випускники ЖДУ імені Івана Франка   заспівали гімн навчального закладу та випустили в небо  повітряні кульки як символ подальшого самостійного життя.

Цьогоріч дипломи з освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр», «спеціаліст» та «магістр» вручили 2623 студентам. Петро Саух особисто вручив дипломи 10 студентам-франківцям, які  закінчили  навчання без жодної четвірки. Загалом дипломи з відзнакою цього року отримали 93 випускника.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare