Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 477139
Прогноз погоди
День місцевої демократії на ХІ Українському муніципальному форумі
24 червня 2015 року 12:27
Учасники засідання Асоціації міст України у рамках ХІ Українського муніципального форуму, що проходить цими днями в Одесі, висловилися за скоріше впровадження реформ в Україні в частині децентралізації влади.
 
23 червня - День місцевої демократії, який проводиться Асоціацією міст України спільно з проектом «Партисипативна демократія в Україні», фінансованого МЗС Норвегії.

Вчора протягом трьох пленарних сесій міські голови міст України дискутували з питань стану, перспектив та практик забезпечення відкритості діяльності органів місцевого самоврядування та ефективної взаємодії з громадськістю.

«Я однозначно позитивно ставлюся до децентралізації. Але хотіла б, щоб вона насправді розпочалася, і щоб разом із передачею повноважень нам, місцевим громадам, були передані фінансові можливості. Наше головне завдання – працювати задля покращення життєзабезпечення мешканців, але усі  процеси в місті потребують фінансової підтримки. Тому хотілося б мати, як кажуть, повний пакет децентралізації, а це і гарантії, які надає держава місцевому самоврядуванню, і зміни у законодавстві задля фінансової самодостатності громад», - зазначила в.о.міського голови Житомира Любов Цимбалюк.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
  • Фото АМУ
  • Фото АМУ
  • Фото АМУ
  • Фото АМУ
  • Фото АМУ
  • Фото АМУ
  • Фото АМУ


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare