Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5524
візитів всього: 463558
Прогноз погоди
Відбулася робоча нарада з представниками фермерських господарств
16 червня 2015 року 17:03
15 червня 2015 року під головуванням заступника міського голови з питань  діяльності виконавчих органів ради Демчика Є.О. відбулася робоча нарада з питання розміщення сільськогосподарських виробників, які реалізують продукцію власного виробництва на ринках та тимчасових торгівельних комплексах міста, за участі представників фермерських господарств,  керівників підприємств, що експлуатують ринки «Житній», «Сінний», «Хмільники», «Київський», «Тетерів», «Привокзальний» та представників виконавчих органів міської ради.
 
Демчик  Є.О.  повідомив  присутніх, що  з метою забезпечення мешканців міста сільськогосподарською продукцією власного виробництва безпосередньо за цінами виробника виконавчим комітетом Житомирської міської ради спільно з департаментом агропромислового розвитку Житомирської обласної державної адміністрації по вулицях  Лятошинського, Небесної Сотні проводились  сільськогосподарські ярмарки.

Однак останнім часом було встановлено, що  на зазначених  ярмарках переважно здійснювали  діяльність торгуючі з ринків міста, створюючи в центрі міста осередок стихійної торгівлі.

Рішенням Житомирської міської ради від 18.06.14 №725 «Про впорядкування торгівлі на вулицях, площах та тротуарах міста»  заборонено торгівлю на вулицях, майданах і тротуарах, а також в місцях, не передбачених для торгівлі.

З метою недопущення стихійної торгівлі та порушень чинного законодавства, представникам фермерських господарств запропоновано вільні торгові  місця на ринках міста.

З врахуванням  побажань  представників фермерських господарств було вирішено розпочати роботу з організації щотижневих ярмарків для виробників сільськогосподарської продукції.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
           


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове