Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5520
візитів всього: 464644
Прогноз погоди
Відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку
12 червня 2015 року 15:45
12 червня під головуванням Президента України відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку, яка була створена відповідно до Указу Президента від 21 квітня 2015 року №224/2015.  Орган очолює Президент України. До складу Ради увійшли Прем‘єр-міністр, Голова Верховної Ради, керівники органів місцевого самоврядування і органів влади, представники всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування.
 
Згідно з Указом, Раду створено з метою сприяння налагодженню ефективної взаємодії державних органів з органами місцевого самоврядування у питаннях напрацювання оптимальної моделі розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади, здійснення реформ у сфері децентралізації управління регіональним розвитком, вирішення проблемних питань життєзабезпечення регіонів.
 
Перше засідання Ради регіонального розвитку присвячено формуванню нової територіальної основи місцевого самоврядування та розробці відповідних змін до Конституції. Окрім законів, України Рада у своїй діяльності враховуватиме стандарти Європейської хартії місцевого самоврядування та вивчатиме найкращий міжнародний досвід.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове