Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 465106
Прогноз погоди
Славити України, її культуру та стародавні традиції – мета проектів Folk Ukraine
9 червня 2015 року 11:27
Засновник Folk Ukraine Ігор Добруцький презентував у Житомирі масштабний етнокультурний проект, що об’єднує мистецькі та культурні ініціативи: «Парад Вишиванок», «Фестиваль Писанки», «Фестиваль Святого Миколая», «День Києва», «Талант Арт».
 
Як зазначив І.Добруцький, Житомир рідко бере участь у таких проектах, тому організатори приїхали, щоб запросити житомирян на свята – всеукраїнські проекти та поділитись досвідом втілення подібних проектів у життя.
 
«Мова, одяг, їжа та побут – це все Україна. Тому ми маємо об’єднати свої зусилля задля втілення у життя самобутніх проектів, які представляють цінну українську культурну спадщину», - зауважив Ігор Добруцький.
 
В.о міського голови Житомира подякувала президенту громадської організації «Столичні ініціативи», засновнику Folk Ukraine за представлену можливість бути співорганізаторами свят та вивчити досвід діяльності громадської організації.
 
«Це дуже цікаво нашому місту, у нас є багато митців, активних громадян, які хочуть реалізовувати, брати активну участь у подібних проектах. Тому така допомога, такий досвід організації грандіозних свят для нас дуже корисний», - сказала Любов Цимбалюк.
 
Folk Ukraine запрошує житомирян відвідати заходи та взяти у них активну участь.
 
Календар найближчих заходів Folk Ukraine 2015/2016
23-24 серпня  - Парад вишиванок,
17-19 вересня Фестиваль квітів,
19 грудня 2015 року -14 січня 2016 року – Фестиваль св.. Миколая, Новий рік на Софії, Фестиваль дідуха.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове