Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477205
Прогноз погоди
ЖДТУ відзначив 55-річчя від дня заснування
9 червня 2015 року 10:41
8 червня  2015 року у Житомирській обласній філармонії ім. Святослава Ріхтера відбулись урочистості та ювілейний концерт з нагоди 55-річчя від дня створення Житомирського державного технологічного університету.
 
Впродовж 55 років свого існування ЖДТУ пройшов шлях від загальнотехнічного факультету Київського політехнічного інституту до державного університету IV рівня акредитації, дав путівку в життя понад тисячам талановитих випускників - висококваліфікованих спеціалістів інженерно-технологічного профілю.
 
У залі обласної філармонії зібралися педагогічний колектив університету, студенти, випускники різних років,  керівництво міста та області.
 
З вітальними словами до  присутніх звернулися ректор ЖДТУ Петро Мельничук та перший  директор Житомирського філіалу КПІ в 1974-1994 роках Володимир Баженов.
 
Керівництво міста та області подякувало професорсько-викладацькому складу за докладені зусилля у становленні та розвитку навчального закладу.
 
"Ваш вуз дав путівку в життя тисячам талановитих випускників, які добрими справами зміцнюють і підтримують авторитет  навчального закладу та славу міста Житомира не тільки на теренах України, а й за її межами», - зазначив   заступник міського голови Олександр Бочковський, вітаючи викладачів та студентів навчального закладу.
 
"Змінювалися назви вузу, - говорить  голова Богунської районної ради Людмила Янушевич, - та незмінним залишалося бажання професорсько-викладацького складу випустити висококваліфікованих випускників, які  впевнено стверджують ім’я ЖДТУ як одного з кращих вищих технологічних навчальних закладів України!»
 
Під час урочистостей професорсько-викладацький склад ЖДТУ було відзначено Почесними грамотами обласної державної адміністрації й обласної ради, Подяками виконавчих комітетів  міської та районної Богунської рад.
 
У своєму вітальному слові представники   азербайджанської діаспори та Посольства Азербайджанської Республіки в Україні відмітили важливість українсько-азербайджанської співпраці у сфері освіти, науки та культури через Центр азербайджанської мови, культури та історії , що створено на базі ЖДТУ.
 
Представники вищих навчальних закладів України, вітаючи зі славним ювілеєм ЖДТУ, побажали вузу плідної роботи, хороших студентів, високих наукових досягнень, мирного неба  та  подальшого розвитку на благо Житомира  й України.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare