Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 464438
Прогноз погоди
Викладачі та учні музичної школи №4 – переможці конкурсів
2 червня 2015 року 14:04
18 травня 2015 року в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка (м. Київ) відбувся урочистий фінал 2-го Київського конкурсу-фестивалю української академічної пісні пам’яті Оксани Петрусенко. 
 
На гала-концерті виступали фіналісти конкурсу та почесні гості вечора, солісти Національної опери України, народні та заслужені артисти України, лауреати багатьох міжнародних конкурсів у супроводі Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України.  Конкурсантів оцінювало почесне журі на чолі з народним артистом України, лауреатом Шевченківської Премії, професором НМАУ ім. П.І. Чайковського Валерієм Буймістером. З числа конкурсантів, які пройшли у третій тур конкурсу журі обрало  переможців, які були нагороджені дипломами та цінними призами.

Звання Лауреата ІІ премії фестивалю-конкурсу в ІV категорії здобула викладач Житомирської музичної школи №4 — Остапенко Ганна Вікторівна.
 

23 травня 2015 року у м. Овруч відбувся I-го обласний фестиваль-конкурс молодих виконавців на баяні та акордеоні «Вручий Акорд Фест» 2015.
 
Фестиваль-конкурс був організований міжнародною громадською організацією «Земляцтво житомирян», Овруцькою районною державною адміністрацією, Овруцькою районною радою, Овруцькою міською радою. У конкурсі брали участь баяністи та акордеоністи, учні музичних шкіл з усієї області. Музичну школу №4 на фестивалі-конкурсі гідно представив учень ІІІ класу Ренькас Альберт (викл. Хрустік О.В.).
 
Конкурсантів оцінювало високопрофесійне жюрі, до складу якого входили відомі виконавці та викладачі.
 
Виступ Альберта Ренькаса було визнано найкращим серед усіх конкурсантів молодшої вікової категорії. Він отримав звання переможця конкурсу-фестивалю, був нагороджений дипломом лауреата І ступеня та грошовою премією. Викладач Хрустік Олена Володимирівна була нагороджена дипломом за педагогічну майстерність.
 
Управління культури міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове