Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 464764
Прогноз погоди
У Житомирі відкривається купальний сезон
29 травня 2015 року 15:27
З 1 червня в місті офіційно відкривається купальний сезон.

Як поінформували в управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, до початку сезону проведено комплекс заходів, направлених на підготовку дорослого та дитячого міських пляжів, забезпечення безпечних умов для відпочинку населення на воді.

«Акцентуємо увагу громадян міста, що в місті лише на території гідропарку офіційно визначено ці пляжі, як місця для масового купання та відпочинку. Там водолазами міської комунальної рятувальної служби на воді проведено обстеження дна акваторії пляжів, буями позначено межі запливу, підготовлено до використання за призначенням необхідне обладнання та плавзасоби», - зауважив заступник начальника управління НС та ЦЗН міської ради Олександр Куліковський.

Також він поінформував, що місця відпочинку на території гідропарку забезпечені питною водою, пляжі обладнано кабінами для переодягання, здійснюється прибирання території. Організовано щоденне з 9.00 до 21.00 год. чергування рятувальників та медичного працівника на період купального сезону.
 
Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення звертає увагу мешканців міста на необхідність проводити відпочинок на воді тільки на території дорослого та дитячого міських пляжів. З метою запобігання нещасних випадків на водних об’єктах міста слід суворо дотримуватись правил поведінки на воді.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове