Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477302
Прогноз погоди
Сьогодні освітяни міста вимагають від Кабміну виконання своїх зобов’язань
27 травня 2015 року 13:00
Представники загальноосвітніх закладів міста та навчально-виховних комплексів Житомира сьогодні, 27 травня, поїхали до столиці з акцією протесту до Кабінету Міністрів України. Вимога єдина – виконання зобов’язань, взятих урядом перед освітянською галуззю. Так, у літній період гостро стоїть питання з виплатою відпускних та зарплатної плати працівникам освіти міста Житомира.

«Про дану проблему ми знаємо з початку року, і вже про це говорили. Починаючи з 2015 року, утримання шкіл міста має здійснюватись за рахунок державної субвенції, і відповідні кошти на це враховані у державному бюджеті. Передбачено, що субвенція буде перераховуватись рівними частинами щомісяця, але не враховано той факт, що наразі – період відпусток і нарахування більші, ніж у звичний період», - зазначила в.о.міського голови Житомира Любов Цимбалюк.

Дане питання стоїть на постійному контролі місцевої влади і дано відповідне доручення першому заступнику міського голови Сергію Сухомлину та заступнику міського голови Бочковському О.М. опрацювати усі можливі шляхи його вирішення.

«Перше, що ми зробили – це підготували позов до суду на Міністерство освіти щодо не виконання своїх обов'язків. Ми зробили повністю юридичне обґрунтування, наша позиція така: ми однозначно подаємо в суд», - розповідає перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.
 
Окрім того, ми щиро вдячні усім депутатам, які долучилися до вирішення даного питання.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare