Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5558
візитів всього: 479518
Прогноз погоди
В.о.міського голови Любов Цимбалюк спільно з американським фондом передали необхідне переселенцям та родинам учасників АТО
27 травня 2015 року 13:15
Волонтер з Америки Джон Кехельман та в.о. міського голови Любов Цимбалюк передали матеріальну допомогу переселенцям та родинам учасників АТО.

Постраждалим від війни дали змогу обрати необхідній одяг, іграшки, продукти харчування, гігієнічні набори, речі для дітей та ін. Також Любов Цимбалюк та Джон Кахельман передали інвалідний візок для житомирянина Івана Ковальова хворого на ДЦП, який 30 років не виходив з дому.

Як розповідає пан Кехельман, служителі Церкви Христової допомагають Україні з 1994  року. Житомир чотири роки тому отримав від них першу допомогу. Від початку військових дій на території України для Церкви, яку представляє Джон, Житомирщина стала однією зі стратегічних областей. Найбільша допомога надається учасникам АТО, їх сім’ям,  переселенцям та пораненим.

«У нас чудова співпраця з нашими партнерами в Житомирі. Дякуємо в.о. міського голови, яка допомогла з організацією та роботою цього Центру та його підтримкою.  Ми дуже стурбовані ситуацією у вашій країні, бажаю житомирянам бути сильними», - сказав Джон Кехельман.

Любов Цимбалюк подякувала Джону та його країні за підтримку: «Ви поряд з нами багато років, і нам важлива ваша підтримка. Спільно ми зможемо надати більше допомоги, тим, хто її потребує».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare