Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 465147
Прогноз погоди
У Житомирі підвели підсумки мистецького марафону «Обереги українського постмодерну»
26 травня 2015 року 18:43
26 травня в приміщенні 25-го гарнізонного будинку офіцерів підвели підсумки мистецького марафону «Обереги українського постмодерну». Фестиваль був організований та проведений МГО «АРТ-Село», нотаріусом Доброльожа В.В. та 25 гарнізонним будинком офіцерів.  У рамках фінального етапу  мистецького марафону відбулися майстер-класи,  підсумкова  художня виставка найкращих робіт усіх етапів марафону, благодійний ярмарок, кошти від якого підуть на підтримку медичної служби 95 окремої аеромобільної бригади.
 
Також організатори презентували художній каталог проекту, створений за участі народних майстринь, мистецтвознавців, істориків та учасників АТО.
 
За словами організаторів, даний благодійний проект  є спробою систематизації та широкого представлення громаді м. Житомира декоративно-ужиткового мистецтва у його поєднанні з творчістю дітей і молоді.
 
В.о. міського голови Любов Цимбалюк привітала присутніх на заході з підведенням підсумків марафону та подякувала організаторам, педагогам, батькам та дітям, усім хто долучився до проведення «Оберегів українського постмодерну»
 
Протягом березня-травня 2015 року організаторами розроблено та проведено  понад 30 різноманітних майстер-класів, серед яких - виготовлення віночків, патріотичних браслетів, прикрас з бісеру та полімерної глини, бутоньєрок, ляльок-мотанок. Під час  мистецьких акцій створено понад 8 тисяч оберегів, листівок, малюнків та інших предметів української символіки. Участь у проекті взяло понад 3,5 тисяч дітей від 4 до 16 років.
 
Управління по зв'язках з громадськістю міської ради
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове