Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477286
Прогноз погоди
Запрошуємо громадськість до обговорення
25 травня 2015 року 12:44
Управлінням регулювання земельних відносин Житомирської міської ради розроблено проект регуляторного акта «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Житомира та введення в дію нових розмірів плати за земельні ділянки у м. Житомир».

Проектом вказаного регуляторного акту передбачається затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель міста Житомира та ввести в дію нові розміри плати за земельні ділянки у м. Житомир.
 
Метою цього регуляторного акту є визначення механізму введення в дію нормативної грошової оцінки земель населеного пункту-міста Житомира, врегулювання правовідносин між Житомирською міською радою, громадою міста та суб’єктами господарювання.

Проект регуляторного акту, аналіз регуляторного впливу та звіт про базове відстеження його результативності розміщено на офіційному сайті Житомирської міської ради в розділі «Регуляторна   діяльність міської ради».
 
Громадські обговорення відбудуться 28 травня 2015 року у сесійній залі Житомирської міської ради о 10 год. 30 хв.
 
На громадських обговореннях буде розглядатись питання введення в дію нормативної грошової оцінки земель міста Житомира.
 
Відповідальна особа за проведення обговорення: Лалименко Є.В., тел. 42-15-34.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare