Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 464438
Прогноз погоди
Житомир підписав Меморандум про партнерство у сфері енергоефективності житлових будинків
22 травня 2015 року 21:46
Понад 350 представників з різних областей України зібралися сьогодні на Форумі «Енергоефективного партнерства», що проходив у м.Києві.
 
«Форум енергоефективного партнерства – це один із дієвих інструментів налагодження співпраці з регіонами», - повідомив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

Житомир – серед числа тих, з ким підписано Меморандум про партнерство у сфері енергоефективності житлових будинків між Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України та обласними державними адміністраціями, обласними радами та головами міст-обласних центрів. У документі задекларовано наміри об’єднати свої зусилля задля підтримки населення у впровадженні енергоефективних заходів шляхом здешевлення кредитів за рахунок бюджетних коштів.

«Я горда з того, що Житомир і його мешканці вже сьогодні розуміють важливість таких заходів. Ми ефективно реалізовуємо проекти енергомодернізації у Житомирі. Багато ще попереду, не все зможемо впровадити так швидко, як би хотілося. Але ми крокуємо у правильному напрямку – до сучасної інноваційної енергетики та енергоефективної економіки», - зазначила в.о.міського голови Житомира Любов Цимбалюк.

Також керівник міста зауважила, що кожного маленького житомирянина вже з  дитячого садочка навчають  енергозбереженню та  заощадливому використанню ресурсів.

«Наше першочергове завдання як органу місцевого самоврядування - зменшити енергоспоживання у різних галузях життєдіяльності міста та отримати підтримку таких проектів населенням міста», - підкреслила Л.Цимбалюк.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове