Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477011
Прогноз погоди
Місто-побратим Плоцьк висловлює підтримку Житомиру
Під час сесії Житомирської міської ради в.о. міського голови Любов Цимбалюк зачитала лист, який надійшов від керівництва міста Плоцьк на підтримку громади Житомира.

«Ми закликаємо до припинення військових дій та тероризму, до встановлення тривалого миру. Агресія заслуговує на осуд. Тому з надією споглядаємо на зусилля міжнародної  спільноти, спрямовані на пошук порозуміння та врегулювання ситуації в Україні. Ми віримо, що українці здолають обраний шлях демократичних, економічних та соціальних реформ, для того щоб збудувати сильну та незалежну державу. Наші партнери з Житомира знайдуть у нас підтримку в процесі змін», - йдеться у зверненні радників Плоцької міської ради та мера міста Анджея Новаковського до мешканців партнерського міста Житомир.

Нагадуємо, місто Плоцьк є побратимом Житомира з жовтня 2013 року, коли між керівництвом міст було підписано Договір про встановлення партнерських стосунків у сфері культури, науки, освіти, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту, економіки та діяльності самоврядування між містами Житомир і Плоцьк.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare