Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5523
візитів всього: 463554
Прогноз погоди
Ветеранів Житомира привітали з наступаючим святом
8 травня 2015 року 18:13
8 травня,  напередодні  Дня Перемоги,  відбулася зустріч керівництва міста з ветеранами Другої світової війни.
 
В.о. міського голови Любов Цимбалюк  звернулася до захисників із словами щирої вдячності за подвиг і героїзм, виявлений під час Другої світової війни: «Завдяки вашій мужності людство отримало мирне небо над головою. Ви навчили любити рідну землю і показали, як захищати її. Ми пам’ятаємо ваш подвиг. Шкода, що сьогодні ви знову переживаєте страх війни. Я бажаю всім вам  щастя,  здоров’я,  добра та мирної України».
 
Також в.о. міського голови подякувала ветеранам  за патріотичне виховання підростаючого покоління та зазначила, що завдяки їхньому прикладу молодь достойно захищає рідну землю на сході України.
 
Представники  міської влади  поспілкувалися з ветеранами, наголосили  на розумінні проблем ветеранів  та підкреслили, що усіляко сприяють їх вирішенню.
 
Під час зустрічі до присутніх звернувся  і заступник міського голови Олександр Бочковський: «Ми сьогодні вперше  відзначаємо День пам'яті та примирення, який наповнений глибоким змістом. Ми згадуємо загиблих в боях героїв, які  віддали свої життя за перемогу над нацизмом. Ми згадуємо воїнів, які воювали в Афганістані. Згадуємо учасників антитерористичної операції, які загинули за мир на сході України.  Нехай спільна  наша   світла пам'ять відкриє шлях до примирення всіх  поколінь та  народів».
 
Слова вітань звучали від голови міської ради ветеранів  Анатолія Трещова, голови ради ветеранів Корольовського району Василя Шубовича та голови ради ветеранів Богунського району Германа Бобилєва, від голови Богунської районної ради Людмили Янушевич та голови Корольовської районної ради Олега Сої, з  побажаннями   міцного здоров’я, довголіття та віри у завтрашній день.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове