Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 56
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 482077
Прогноз погоди
Міська рада підтримує малий бізнес: квас в Житомирі цьогоріч ще продаватимуть в автоцистернах
28 квітня 2015 року 12:03
У зв’язку з непростою економічною ситуацією в країні, члени виконкому дозволили у 2015 році продавати квас у місті Житомирі в автоцистернах.
 
На засіданні піднімалося питання заборони сезонного продажу продукції з автоцистерн через можливе пошкодження тротуарів автівками. Разом з тим, начальник відділу торгівлі, громадського харчування та сфери послуг міської ради Катерина Тихончук зауважила, що у рішенні прописані вимоги, обов'язкові до виконання суб'єктами підприємницької діяльності при здійсненні сезонної торгівлі в весняно-осінній період 2015 року.
 
«Серед вимог – утримання об’єкту торгівлі та прилеглої території в належному стані, наявність урни  на  місці здійснення діяльності, укладення договору на вивіз  твердих побутових відходів, погодження в управлінні містобудування, архітектури та дизайну міського середовища схеми місця розміщення об’єкту сезонної торгівлі», - зауважила К.Тихончук.
 
Головний санітарний лікар міста Житомира Олександр Шпита зауважив, що суб’єкти господарювання  мають право здійснювати  підприємницьку  діяльность, що не суперечить чинному законодавству. Зауважень до цих підприємців з боку санепідстанції наразі немає.
 
Члени виконкому підтримали проект рішення, а відтак дозволили у 2015 році підприємцям встановлювати на вулицях міста ємності для торгівлі квасом (автоцистерни).
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare