Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 50
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464567
Прогноз погоди
В Житомирі вручили ювілейний 2000-ий сертифікат Школи місцевого самоврядування
24 квітня 2015 року 09:17
 
У Житомирі в сесійній залі міської ради відбулося вручення сертифікатів слухачам Муніципальної освітньої програми для молоді «Школа місцевого самоврядування».
 
Випускниками цьогорічного курсу стали 68 осіб – представників майже усіх вищих навчальних закладів міста Житомира.
 
Привітати випускників та авторів програми з п’ятнадцятиріччям завітали в.о. міського голови Любов Цимбалюк, заступник міського голови Олександр Бочковський, члени  виконавчого комітету Житомирської міської ради Микола Костриця і Владислав Пучич, керівники виконавчих органів Житомирської міської ради,  а також випускники Школи минулих років.
 
Сертифікати про успішне закінчення «Школи місцевого самоврядування» вручила слухачам  Школи  в.о. міського голови  Л.В. Цимбалюк.
 
«Приємно, що житомирська молодь прагне до змін у своєму житті, у місті, в державі. Впевнена, набуті під час навчання знання стануть вам у нагоді. Ви обов’язково братимете активну участь у розбудові нової, європейської, єдиної України», - сказала Любов Цимбалюк.
 
Також в.о. міського голови подякувала усім, хто долучився до створення та роботи Школи місцевого самоврядування.
 
Автор Програми Олег Данилейко зазначив, що за п'ятнадцять років існування школи її випускниками стали 2057 осіб.
 
«Ми прагнемо  реалізувати концепцію підготовки та формування активних громадян міста Житомира, які чітко розуміють роботу органів місцевого самоврядування, порядок формування бюджету, процеси реалізації проектів та програм міста. Серед наших випускникників - активні громадські діячі, керівники виконавчих органів міської ради, члени виконавчого комітету, такі як: Микола Костриця, Владислав Пучич, Ірина Ковальчук. Ми пишаємось, що наші діти стають авторитетними керівниками, громадськими діячами», - сказав Олег Данилейко
 
«Школа місцевого самоврядування дала ті знання, які допоможуть покращити наше місто. Для цього ми, молодь, будемо докладати усіх зусиль», - зазначив двотисячний випускник Програми Ярослав Губрієнко.
 
Школа місцевого самоврядування» - це постійнодіюча освітня програма, спрямована на підвищення рівня обізнаності молоді міста в питаннях місцевого самоврядування та функціонування підрозділів міської ради. Її засновниками є Житомирське міське об’єднання громадян «Рідне місто», Житомирське міське молодіжне громадське об’єднання «ХХІ Платформа» та управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.
 
«Кожен з   наших випускників обрав свій життєвий шлях: хтось пішов в бізнес, хтось – у державну службу, а хтось представляє громадські кола, але всі вони працюють на користь рідного міста», - зазначила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту  Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове