Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 42
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 477239
Прогноз погоди
«Організуйте роботу так, щоб житомиряни легко могли отримати належну їм допомогу», - Л.Цимбалюк
21 квітня 2015 року 14:25
В.о.міського голови Любов Цимбалюк разом із начальником управління праці та соціального захисту населення міської ради Вікторією Краснопір перевірили, як працюють спеціалісти районних рад щодо оформлення субсидій для мешканців міста.
 
20 квітня 2015 року, зайшовши у Богунську районну раду, зустрічаємо близько 3 десятків громадян, які стоять в черзі, щоб отримати консультацію спеціаліста та здати документи на отримання соціальної допомоги.
 
Любов Цимбалюк зробила багато зауважень щодо організації роботи фахівців управління, формування черги громадян, консультаційної допомоги та інформаційних матеріалів.
 
«Неприпустимо, щоб людина чекала в черзі понад півгодини для отримання лише консультації. Консультанти чи інформатори мають надавати допомогу уже тут, перед кабінетом. Якщо треба, спеціалісти допомагають  і в заповненні декларації.  Громадянин уже перед прийомом має бути впевнений, що увесь пакет необхідних документів на отримання житлової субсидії готовий», - зауважила Л.Цимбалюк.
 
Любов Цимбалюк наголосила, що ніяких черг по оформленню субсидій не повинно бути: «Організуйте роботу так, щоб житомиряни легко могли отримати належну їм допомогу».
 
Керівник управління праці та соціального захисту населення Богунської райради запевнив, що уже завтра буде змінено організацію прийому громадян, залучені додаткові спеціалісти для консультування населення.
 
Не знайшла в.о.міського голови інформаційних матеріалів щодо оформлення субсидії та зразків заповнення декларацій про доходи громадян і в приміщенні КВЖРЕПу №15.
 
Відповідним службам дано доручення негайно усунути всі вказані недоліки щодо організації роботи по оформленню житлових субсидій.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare