Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 47
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477061
Прогноз погоди
Проблеми, які найбільше хвилюють військових, обговорили на житомирському полігоні
21 квітня 2015 року 14:17
В.о. міського голови Любов Цимбалюк та група волонтерів побували на житомирському полігоні, де нині тренують десантників. Військовим передали найнеобхідніші речі, запитали про нагальні потреби та поінформували про вже діючий Центр допомоги АТО при міській раді.
 
"Проблем багато не лише там, на Сході, але й тут", - діляться керівники 95-тої окремої аеромобільної бригади. Серед проблем, які найбільше хвилюють військовослужбовців, - забезпечення ліками   та  санітарно-курортним лікуванням, проблеми з документами,  які  необхідні для надання статусу учасника АТО, а відтак отримання пільг учасників бойових дій, покращення житлових умов та відведення земельних ділянок. Військовослужбовці розповідають, що кожного мобілізованого тривожить:  хто буде піклуватися про сім’ю та дітей? Та попри всі проблеми військові з гідністю виконують свій обов’язок – захищають  свою державу, її цілісність та недоторканість.

В.о. міського голови Любов Цимбалюк поінформувала, що вже з 9 квітня при міській раді працює   «Центр соціальної допомоги учасникам АТО та їх сім'ям», який надає юридичні консультації з питань оформлення документів учасників бойових дій та здійснює  соціальні заходи, спрямовані на організацію медичної та психологічної допомоги учасникам АТО та їх сім’ям.  "Звертайтеся за консультаціями з питань оформлення пільг та видачі посвідчень учасникам бойових дій, з питань працевлаштування та ін.  На всі питання працівники центру готові дати відповіді", - зазначила  Любов Цимбалюк.

Вислухавши потреби військових, Любов Цимбалюк пообіцяла посприяти в облаштуванні  в казармі вікон та підлоги, аби військові могли почувати себе  більш-менш комфортно.

«Знаємо про ваші  проблеми, пов’язані  із отриманням статусу учасника бойових дій. Знаємо  і про непросту ситуацію із земельними ділянками: вже виділили 135. Це, звичайно, мало.  Працюємо над цим далі. В моїй приймальні добре знають: якщо прийшла дружина військвослужбовця -  її питання в пріоритеті», - зазначила Любов Цимбалюк.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare