Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 48
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477044
Прогноз погоди
У Житомирі перевірятимуть централізовану систему оповіщення
15 квітня 2015 року 16:58
 
16 квітня буде проведено комплексну перевірку системи централізованого оповіщення міста. Про це інформує управління з питань  надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

Для оповіщення населення міста Житомира про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій, в місті створена система централізованого оповіщення, яка складається з електросирен та мережі міського проводового радіомовлення, по якій до населення доводяться сигнали оповіщення, повідомлення, звернення органів влади. Передачі повідомлень здійснюються подачею сигналу «Увага всім!» за допомогою електросирен, які розташовані по всій території міста.

«16 квітня, з 13.00 по 15.00 год., тривога буде навчальною, працюватимуть всі електросирени, розміщені в різних куточках міста. Звук їх означає попереджувальний сигнал: «Увага всім!». За цим сигналом мешканці міста повинні ввімкнути радіоприймачі місцевої радіомережі і прослухати речове повідомлення. Тексти оповіщення на найбільш вірогідні ситуації відпрацьовані завчасно», - повідомив начальник управління з питань  надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради М.В. Дідківський.

Також він зауважив, що оперативне оповіщення населення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій є основним завданням цивільного захисту. Саме невиконання  або невчасне виконання цього завдання призводить до невиправданих людських втрат та матеріальних збитків.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до всіх житомирян відповідально відноситись до сигналів оповіщення, які передаються через систему централізованого оповіщення.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare