Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477224
Прогноз погоди
Члени виконавчого комітету розглянуть Програму економічного і соціального розвитку Житомира
15 квітня 2015 року 11:01
15 квітня 2015 року  на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради буде розглянуто Програму економічного і соціального розвитку Житомира на 2015 рік. При формуванні порядку денного засідання пропонували зняти дане питання на довивчення. Проте більшість членів виконкому виступили за те, аби не відтерміновувати розгляд і не гальмувати виконання цільових програм.

Нагадаємо, що 6 квітня 2015 року відбулося розширене засідання робочої групи,  на якій усі бажаючі могли долучитися до доопрацювання програми розвитку нашого міста. У ньому  взяли участь представники різних громадських організацій, активісти та небайдужі житомиряни, представники міської ради та члени виконавчого комітету.  Саме вони на черговому засіданні виконкому 1 квітня 2015 року ініціювали  винесення цього питання на розгляд.
Проект програми було оприлюднено на сайті міської ради більше п’яти місяців тому і матеріали для обговорення були доступні для всіх.

Зрештою, обговорення були досить палкими. Члени виконавчого комітету звернули свою увагу на розподілення коштів щодо ремонту комунальних закладів. Також неоднозначно представники виконкому виступили за кошти на ремонт гуртожитків.

Представники виконавчих органів міської ради надали роз'яснення щодо окремих пунктів програми та потреби у відповідному їх фінансовому забезпеченні. Суттєвих зауважень та рекомендацій від представників громадськості до змісту програми озвучено не було. Більшість коментарів стосувалися питань поточного управління житлово-комунальним господарством міста.

Громадськість також акцентувала увагу на тому, що потреб місто має значно більше, ніж фінансових можливостей їх забезпечення, тому потрібно активізувати роботу із залучення позабюджетних ресурсів для потреб соціально-економічного розвитку міста, в тому числі в сфері адаптації місцевих суб'єктів господарювання до технічних стандартів ЄС.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare