Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464551
Прогноз погоди
Майстер-клас з Айрис фолдінгу
8 квітня 2015 року 12:52
3 квітня 2015 року у Житомирській установі виконання покарань (№8) до Великодніх свят провели культурно-просвітницькі заходи із неповнолітніми ув'язненими. Підліткам, які перебувають під вартою в установі, розповіли про історію виникнення Великодня та запропонували за технікою айрис фолдінгу створити на папері різнокольорове яйце – символ зародження, знак життя і Пасхального воскресіння. Про це поінформували в управлінні культури міської ради.
 
У заходах взяли участь заступник начальника Житомирського управління культури Наталія Марчук, провідний спеціаліст Житомирського управління культури Олена Головко та представник Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Віталій Скороход.

За допомогою паперових стрічок дітлахи по спіралі створювали досить цікавий візерунок, обрамлений яскравим овалом Великоднього символу воскресіння. У кожного підлітка вийшов власноруч створений вітальний лист, у який вони згодом змогли вписати привітання для своїх рідних і близьких.

На додачу до уроків творчості неповнолітнім подарували альбоми, письмове приладдя, пригостили солодощами. Також підліткам побажали виховувати культуру праці і надалі розвивати свої творчі здібності до конструктивного, логічного мислення, художнього смаку, розширення кругозору, тренування пам’яті, координації рухів та уяви.

Це вже другий такий майстер-клас. Попередній відбувся наприкінці березня, на якому діти з паперу складали журавля – символи кохання, щастя та благополуччя.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове