Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477338
Прогноз погоди
Конкурс на кращий проект благоустрою земельної ділянки за адресою вул. Київська, 6
31 березня 2015 року 14:02
До 1 квітня 2015 року триває прийом проектів для участі у конкурсі на кращий проект благоустрою земельної ділянки за адресою вул. Київська, 6. 
 
Відповідно до рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради, метою конкурсу є виявлення кращої планувальної,  естетично-художньої концепції комплексу проекту скверу, відображення відповідними художніми  засобами образу борців за волю України (як загиблих на Майдані та і під час АТО), героїв Небесної сотні, подій Евромайдану.
 
Конкурс є відкритим і до участі в ньому запрошуються фахівці або авторські колективи фахівців – дипломованих професійних архітекторів, дизайнерів  та скульпторів, а також студенти архітектурних і художніх навчальних закладів.
 
Проекти подаються на Конкурс  під девізом  «СЛАВА УКРАЇНІ» також проставляється семизначне число (код).
 
Роботи, які розглянуть члени конкурсної комісії, будуть представлені житомирянам на громадських слуханнях, по завершенню яких буде оголошено переможця.

Конкурсні проекти подаються за адресою: м.Житомир майдан ім. С.П.Корольова, 4/2, каб.№101.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare