Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 465143
Прогноз погоди
Підприємства торгівлі та послуг долучились до прибирання міста
27 березня 2015 року 15:06
Суб’єкти господарювання сфери  торгівлі та послуг завжди займають активну позицію у вирішенні актуальних проблем міста.Так, вони активно займаються благодійництвом, допомагають нашим воїнам, які приймають участь в АТО, надають посильну допомогу переселеним особам та інше.

Традиційно керівники підприємств торгівлі і послуг вболівають за те, щоб їх підприємства прикрашали місто, активно приймають участь в загальноміському прибиранні.

За дорученням заступника міського голови Демчика Є.О. відділом торгівлі, громадського харчування та сфери послуг департаменту власності та ринкового регулювання проводяться щоденні об’їзди міста, здійснюється  роз’яснювальна робота щодо благоустрою об’єктів торгівлі та послуг, санітарного прибирання  прилеглих до них територій. Разом з тим суб’єкти господарювання самостійно, без нагадувань, сумлінно ставляться до прибирання територій, прилеглих до об’єктів, приводять до належного стану фасади, висаджують дерева, квіти, кущі тощо.

Адже кожен усвідомлює, що, впорядковуючи свої підприємства та прилеглу територію, ми всі разом створюємо затишок та чистоту в нашому місті.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове