Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477385
Прогноз погоди
У місті триває весняне санітарне прибирання
27 березня 2015 року 13:09
До весняного загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста, що проходить  в Житомирі з 19 березня до 25  квітня, залучені усі підприємства, організації, установи та мешканці міста.
 
Під час об’їзду містом разом із заступником начальника управління житлового господарства міської ради Олегом Бічуком обстежуємо прибудинкові території та контролюємо якість проведеної роботи працівниками житлових підприємств.
 
О.Бічук наголошує, що якість виконання заходів з проведення місячника з благоустрою та санітарної очистки міста залежить насамперед від злагодженої роботи житлово-комунальних служб та всіх мешканців міста.
 
«Аби привести місто в належний вигляд, активно працюють не тільки  комунальні підприємства та служби міста, а й приватні. Слід пам’ятати, що охайний вигляд Житомира – це результат  спільної роботи всієї громади, житлово-комунальних та приватних підприємств. Чисте та ошатне місто – це бажання кожного мешканця та результат спільної діяльності», - сказав Олег Бічук та закликав всіх небайдужих житомирян долучатися до весняного прибирання та навести лад у  своєму мікрорайоні та біля свого будинку, аби створити  охайний і по-справжньому весняний вигляд міста.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare