Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482085
Прогноз погоди
Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради інформує, застерігає та попереджає!
19 березня 2015 року 13:54

Протягом місяця фахівцями міської комунальної рятувальної служби на воді в зоні відповідальності врятовано 2 людей, які перебуваючи на річці Тетерів нехтували елементарними правилами поводження на водних об’єктах. Про це інформує Управління з питань надзвичайних  ситуацій та цивільного захисту  населення міської ради.

Так 28 лютого 2015 року чергова зміна водолазів-рятувальників побачила людину, яка на середині річки провалилася під лід. В терміновому порядку з використанням рятувальних засобів чергова зміна в складі двох чоловік вирушила на допомогу потерпілому. Ризикуючи життям рятувальники наблизились до потерпілого і витягли його з води. З допомогою човна «горе-рибалку» було доставлено на берег. Черговою зміною постраждалому надано першу допомогу і в подальшому бригадою швидкої медичної допомоги відправлено до стаціонару.

Другий випадок трапився 18 березня поточного року. О 9 годині чергова зміна побачила на території дитячого пляжу людину, яка знаходилась у воді і не подавала ознак життя. Фахівці миттєво прибули на місце події і витягли її на берег. До прибуття швидкої медичної допомоги чергова зміна надала допомогу дівчині, переодягнула в сухий одяг та напоїла гарячим чаєм.

Завдяки вмілим та професійним діям водолазів-рятувальників вдалося врятувати людей.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення звертає увагу мешканців міста на необхідність суворо дотримуватись правил поводження на водних об’єктах.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare