Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464555
Прогноз погоди
ЖДТУ відзначив День заснування університету
19 березня 2015 року 13:26
17 березня Житомирський державний технологічний університет відзначив День заснування університету.  До урочистостей із нагоди свята  долучилася в.о міського голови Любов Цимбалюк, ректор ЖДТУ  Петро Мельничук,  представники  студентського  самоврядування та іноземні громадяни, які навчаються в стінах закладу.

В ході  святкування відбулося урочисте відкриття аудиторії  Студентського ректорату.

«Самоврядування студентів зародилося в нашому виші у 2005 році, - розповідають організатори заходу. - За 10 років, що минули з перших непевних кроків, студентське братство зросло до почесного рівня студентського ректорату Житомирського державного технологічного університету. Сьогодні подвійне свято. Нам сьогодні 10 років».

Як зазначає Петро Мельничук, студентське самоврядування  функціонує в межах університету 10 років та ефективно співпрацює з адміністрацією ВНЗ з широкого спектру питань.

Від імені  Житомирської міської ради та  виконавчого комітету  викладацький склад і студентів  привітала  в.о. міського голови Любов Цимбалюк. Відзначивши, що випускники університету прославляють Житомир не лише в Україні, а й за межами держави, в. о. міського голови висловила сподівання, що відкриття приміщення  студентського ректорату зробить життя молодих людей більш насиченим  та цікавим.

«Ваш вуз пройшов  великий шлях від загальнотехнічного факультету при  Київському  політехнічному  інституті до університету  IV рівня акредитації. ЖДТУ дав путівку в життя понад  тисячам талановитих випускників. У цей урочистий день хочу побажати вам всім здоров’я, натхнення, успіху та  процвітання.  А головне – жити в мирній європейській країні», - зазначила Любов Цимбалюк.
 
Також в. о. міського голови нагородила почесними подяками житомирян, які активно долучилися до  загальноміської акції  " Озелени місто" та висловила слова подяки органам студентського самоврядування й ректору ЖДТУ за ініціативу й організацію проведення екологічної акції,  під час якої було висаджено понад 700 саджанців різних порід дерев біля дитячих садочків та шкіл міста.

Петро Мельник подякував всім, хто долучився до роботи студентського ректорату, побажав молодим людям  гарного майбутнього, успіху та нових досягнень.

На майданчику перед університетом пройшов флеш-моб, приурочений до Дня заснування  університету.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове