Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 49
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482083
Прогноз погоди
Близько тисячі вірян різних конфесій спільно молилися за Небесну Сотню – Героїв України
21 лютого 2015 року 22:30
21 лютого на центральному майдані Житомира відбувся загальноміський молебень «Ваша жертва безцінна». Близько тисячі вірян різних конфесій спільним молебнем вшанували загиблих Героїв Небесної Сотні та помолилися за мир в Україні.
 
По закінченню вечірніх молитов у церквах міста прихожани пройшли ходою зі свічками і зійшлися у центрі майдану Соборного, де лампадками виклали Український національний Герб.

Екуменічний молебень з вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам`яті Героїв Небесної Сотні  зібрав на майдані Соборному  керівників міста  та області, представників релігійних конфесій, військовослужбовців та громаду Житомира. 

У знак скорботи всі присутні вшанували пам`ять полеглих у боротьбі за Українську державу хвилиною мовчання, спільно виконали Державний Гімн України та Молитву за Україну «Боже великий, єдиний, нам Україну храни».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare