Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 481607
Прогноз погоди
Члени депутатської комісії та керівництво міста відвідали ТТУ
20 лютого 2015 року 11:48
19 лютого відбулося виїзне засідання постійної комісії Житомирської міської ради з питань  економіки, транспорту, зв’язку,  підприємництва та торгівлі. Члени постійної комісії разом з в.о. міського голови Л. Цимбалюк, заступником міського голови Є.Демчиком проінспектували діяльність комунального підприємства «Трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради. 
 
Любов Цимбалюк зауважила: «Ми маємо допомогти трамвайно-тролейбусному управлінню, яке сьогодні має багато проблем, а для цього маємо розуміти: чим живе підприємство, де треба надати фінансову підтримку, а де, просто завершити розпочаті роботи. Адже дане підприємство є соціальним, і ми прагнемо,  щоб жителі нашого міста могли отримувати якісну послугу».
 
Також в.о.міського голови зауважила, що останні два роки зусилля депутатського корпусу були спрямовані на поліпшення стану комунального підприємства ТТУ, і зараз вона сподівається на дієві рекомендації і пропозиції щодо подальшої діяльності та плідну подальшу роботу.
 
Начальник Житомирського ТТУ Олег Таможський зазначив, що тенденція роботи підприємства позитивна: «У підприємства є великий потенціал, що складається з рухомого складу і, перш за все, з його трудового колективу. Думаю, що комісія, побачивши нашу роботу, у багатьох питаннях зовсім по-іншому буде дивитися на підприємство».
 
Також Олег Таможський поінформував, що 12 чеських тролейбусів, які були отримані ТТУ у минулому році, зараз працюють на лінії. Наразі на підприємстві чекають на чергове поповнення рухомого складу.
 
За словами заступника міського голови Є. Демчика, основні питання порядку денного виїзного засідання комісії: відновлення рухомого складу, покращення наданих послуги, пріоритетності комунального соціального транспорту, як екологічно чистого виду транспорту.
 
«Сьогодні ми виносимо на розгляд постійної комісії пропозицію щодо виділення 3 мільйонів гривень  на відновлення 8 тролейбусів та 3 трамваїв. Робимо поступові кроки до оновлення тролейбусів підприємства: ми маємо 76 тролейбусів, які щодня виходять на лінію, а запланували 95. У березні чекаємо ще на 12 тролейбусів «Шкода», які будуть курсувати центральними вулицями Житомира, що дозволить нам зменшити інтервал руху та покращить екологію, - поінформував Є.Демчик та зауважив, що наразі проводиться робота з введення 3 нових тролейбусних маршрутів та розширення існуючих, - Сподіваємося, що і самі житомиряни підтримуватимуть комунальне підприємство – користуючись його послугами».
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare