Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477204
Прогноз погоди
У Житомирі не встановлено розмірів оподаткування нерухомості
5 лютого 2015 року 18:10
До виконавчих органів Житомирської міської ради надходять численні звернення від установ, організацій та громадян з приводу надання інформації про розміри встановлених ставок податку на нерухоме майно.
 
Одночасно у мережі Internet розповсюджено інформацію про встановлення Житомирською міською радою максимально можливих ставок такого податку.
Дана інформація не відповідає дійсності.
 
Як повідомили у департаменті бюджету та фінансів Житомирської міської ради, рішення про встановлення ставок податку на нерухоме майно відповідно до оновленого Податкового кодексу України не приймалось. Наразі триває підготовча робота до запровадження нових умов оподаткування нерухомості у місті.
 
Нагадаємо, 29 січня під час розгляду проекту бюджету на 2015 рік в.о.міського голови Любов Цимбалюк запропонувала зняти усі питання, що стосувалися податків на нерухомість, інших нових податків, провести обговорення даних питань, і лише після того прийняти їх.

Депутати підтримали пропозицію розглянути дане питання на одній з чергових сесій, але після надходження відповідей від центральних органів влади щодо можливості диференційованого оподаткування нерухомого майна промислових підприємств.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare